Triumph Motorcycles

Triumph kopen

Bij Motorcentrum Eibergen bent u voor de aankoop van uw Triumph aan het juiste adres. In onze Triumph showroom hebben wij de nieuwste modellen staan. Bent u opzoek naar een van de legendarische Triumph Classics, zoals de Bonneville Bobber, Street Scrambler en Thruxton? Of bent u opzoek naar een motor voor het echte avontuur? In dat geval is het zeer de moeite waard een proefrit te maken op een van de Tigers, die met hun geweldige rijeigenschappen en verslavende driecilinder klaar staan voor vele mooie reizen. Bent u van de sportieve motoren, dan kunt u adrenaline rusch halen bij de Triumph Roadsters, met de Street Triple en Speed Triple is Triumph al jaren toonaangevend in het segment van de naked bikes. 

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende proefrit en een goed advies. 

CONTACT GEGEVENS zijn hier te vinden

Triumph Classics

De geheel nieuwe Bonneville-familie is speciaal gebouwd voor de moderne klassieke rijstijl, met meer koppel, een meer directe en opwindende vermogensafgifte en een fraaier geluid, dat duidelijk hoorbaar en voelbaar is. Er zijn drie nieuwe uitvoeringen: het 900 cc-blok met hoog koppel (HT) van de nieuwe Street Twin, Street Cup en Bonneville T100s dat op zijn top 18% meer koppel levert dan de vorige generatie; het 1200 cc-blok met hoog koppel (HT) van de Bonneville T120 en T120 Black dat ruim 54% meer koppel levert; en het revolutionaire, krachtige 1200-cc ‘Thruxtonspec’-blok (HP) dat een verbluffende 62% meer koppel levert dan de voorgaande Thruxton 900.

Allemaal met moderne technieken, zoals elektronische gasklepregeling voor een snellere respons en vloeistofkoeling voor een indrukwekkend laag brandstofverbruik – zo is de Street Twin 36% zuiniger.

Triumph Tigers

Het is jouw rit, jouw reis en jouw planeet om te ontdekken. Dus of je nu kiest voor snelwegen of modderige paadjes, asfaltbochten of hobbels en kuilen in de binnenstad, alle adventure bikes en toermotoren van Triumph delen je passie voor reizen en ontdekken. Samen met Triumph houd je het avontuur levend. Ontdek de veelzijdige Tiger 800 serie, met zijn potente 800 cc driecilinder en de keuze uit 5 verschillende uitvoeringen. Go big, met deTiger Explorer, de krachtige 1200 cc driecilinder levert altijd vermogen wanneer jij daar om vraagt. Get it all, wil je het beste van beide werelden? Ga dan voor voor Tiger Sport, met zijn 1050 cc uit de Speed Triple en de zithouding van en allroad is dit een fiets die vraagt om urenlang buitenspelen. 

Triumph Roadsters

De gedachtegang achter onze roadsters is eenvoudig. Wanneer het niets toevoegt aan het vermogen, het rijgedrag het gevoel of het geluid van de motorfiets, dan komt het er ook niet op. Voegt het iets toe? Dan passen wij het toe, op de juiste plaats en op de juiste manier. Daardoor hebben onze roadsters dat krachtige, naar voren toe hellende, gedrongen, robuuste en agressieve uiterlijk. Want dat zijn ze. Onvervalste, gefocuste, zinderende sportmotoren voor de weg. Rij weg op de Street Triple en Speed Triple en je wilt nooit meer anders. 

motor_centrum_eibergen_triumph_t100.png

motor_centrum_eibergen_triumph_street_triple.png

Deel deze pagina op:

Bel 0545 477404