Triumph Motorcycles

Ontdek de Triumph Tiger modellen!

Bij Motor Centrum Eibergen hebben we altijd diverse Tiger modellen op voorraad en klaar staan voor een proefrit. Ook hebben we veel ervaring met het onderhoud, immers zijn we officieel erkend Triumph dealer. 

TIGER EXPLORER

Triumph heeft op haar Tiger Explorer de nieuwste technieken toegepast, die volledig zijn toegespitst op de rijder. Hiermee zijn zowel de prestaties als het rijcomfort verbeterd, alles met één ultiem doel: u een fantastische reis te bezorgen, of u de gebaande weg volgt, of de wildernis opzoekt.

De XR-modellen zijn vooral gericht op gebruik op de weg, terwijl de XC-modellen juist volledig tot hun recht komen in het woeste terrein. Maar beide modellen voelen zich ook prima in hun element wanneer de rollen worden omgedraaid. De in hun klasse unieke driecilindermotor van 1215 cc is nog verder verfijnd voor meer vermogen en een hoger koppel, wat de jongste telgen van de Tiger Explorer-familie nog responsiever, sneller en soepeler maakt.

De motorfietsen laten zich optimaal instellen volgens uw wensen door een keuze te maken uit vijf rijmodi: ‘road’, ‘rain’, ‘off-road’, ‘sport’ en rijdersinstelling. Elk van deze modi is volledig aan te passen aan uw voorkeuren voor een unieke rijbeleving. Ongeacht de ondergrond. Ongeacht het weer. 

TIGER SPORT

De Triumph Tiger Sport is ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van de veelzijdige motorrijder,of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer. Met de Tiger Sport tilt Triumph veelzijdigheid naar een hoger niveau dankzij een potente 1050cc driecilinder van de nieuwe generatie, een pak aan rijder-ondersteunende technologie, meer comfort en verbeterde prestaties. Gemaakt om dagelijks en veel te gebruiken; naar kantoor, met je vrienden knallen in het weekend of met zijn tweeën volgepakt op vakantie. De nieuwe Tiger Sport is geen motor van alle dag – maar een motor waar je dagelijks op wilt rijden. 

TIGER 800

De  Tiger 800 is een dynamische Adventure-motorfiets, ontwikkeld om altijd te presteren, ongeacht de omstandigheden of rijstijl. Zowel op het asfalt als ernaast zorgen de nieuwe rijeigenschappen, zitpositie, besturing en het motorblok voor alles wat een motorrijder zich zou kunnen wensen.

De Tiger 800 wordt leverbaar in 2 uitvoeringen. De Tiger 800XR is daarbij meer gericht op de geasfalteerde wegen, waar de Tiger 800XC meer naar de offroadkant neigt. Beide modellen hebben een hoog niveau van uitrusting, waarbij er ook nog twee extra uitvoeringen komen door de introductie van de zeer complete X modellen.

De XRx en XCx zijn uitgerust met meer technologische extra’s, waarmee ze de motorrijder een nog meer op zijn of haar toegesneden motorfiets aanbieden.  

PROEFRIJDEN

De Triumph Tiger familie is zeer breed en biedt voor ieder type motorrijder die ideale reisgezel. Wil je weten welke Tiger aansluit bij jouw wensen? Reserveer danhier een proefrit of kom eens langs bij ons in de showroom. 

ONDERHOUD

Bent u eigenaar van een Triumph Tiger Explorer, Sport of 800? Wij doen uw onderhoud graag! Als officieel Triumph dealer voor de regio Overijssel en Gelderland bedienen wij klanten die woonachtig zijn in de buurt van Apeldoorn, Zwolle, Doetichem, Enshede, Arnhem en alles wat daar tussen zit. Ook voor het onderhoud van oudere Triumph Tiger types bent u bij ons aan het juiste adres.Neem hier contact met ons op

motor_centrum_eibergen_triumph_tiger.png

motor_centrum_eibergen_triumph_sport_800.png

Deel deze pagina op:

Bel 0545 477404