16-07-2013

Lees nu de nieuwste edite van Spirit!

Zoals u zult zien, besteden wij in deze uitgave van Spirit ruim aandacht aan het recent in Oostenrijk gehouden Tridays-festival. Het evenement, de deelnemers en de vele enthousiaste personen die hebben bijgedragen aan de vervulling van de belofte van "pure Triumph-motor-emotie", zij allen geven weer waar wij naar mijn mening voor staan – motorrijden.

Of zoals organisator Uli Brée zelf zegt: "Triumph-rijders kopen hun motorfietsen om erop te rijden, niet om ze in de garage te laten staan." Hetzelfde enthousiasme en dezelfde trots worden ook gedeeld door onze ontwerpers en technici.

In Spirit brengen wij een hommage aan de persoonlijkheden, de verhalen en de avontuurlijke tochten die onze motorfietsen tot leven wekken. Veel dank aan de honderden van jullie die contact met ons hebben opgenomen met jullie eigen inspirerende bijdragen. Sommige van die verhalen leest u hier.

Ga er maar eens goed voor zitten. Hieronder laat ik een paar van mijn favoriete items zien, maar u kunt op elk moment door de hele inhoud van Spirit bladeren met behulp van de knop aan de onderkant van uw browserscherm.

Veel leesplezier gewenst!

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE OPENENMeer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 0545 477404