01-08-2011

Nieuwe Kleuren op de Classics

Triumph biedt op de 2012 modellen in de populaire “Classic” modellijn een aantal nieuwe kleuropties.

Als eerste gaan twee nieuwe two-tone combinaties de jaren ‘60 stijl van de Bonneville T100 nog aantrekkelijker maken: Cranberry Red metallic/New England White en Graphite/Phantom Black metallic met gouden pinstripes. De standaard Triumph Bonneville wordt leverbaar in de nieuwe Aurum Gold kleurstelling, een lichte 'champagne' metallic lak die met de bijpassende designaccenten voor een sprankelend uiterlijk zorgt. De Scrambler is met zijn klassieker off-road styling al een woeste verschijning, maar krijgt door de nieuwe Matt Black een nog stoerdere vervanging van de eerdere glanzend-zwarte versie.

Andere detailwijziging voor modeljaar 2012 is de two-tone uitvoering van de America cruiser die wordt voorzien van een lichtere en meer levendige Carribean Blue kleur (ter vervanging van Eclipse Blue), dit nog steeds in een verbluffend mooie combinatie met Crystal White.

Deze nieuwe Triumph modellen zijn vanaf juni te koop met twee jaar garantie zonder kilometerbeperking. Het complete assortiment Triumph motorfietsen kan, inclusief alle kleuropties, bekeken worden op deze site onder motoren.

Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 0545 477404